sisu08 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Hämeenlinna ja pelattava sarja Harraste. Joukkueeseen kuuluu 43 jäsentä ja kalenterissa on 48 tulevaa treeniä tai peliä.

08-ikäisten jääkiekkoharjoitukset maanantaisin klo 17.15 Hakion harjoitushallissa.

Vastuuvalmentajana toimii Juha Lehto.
Hallille on hyvä tulla niin, että pelaaja on valmiina pukukopissa varusteet päällä noin 10 min ennen harjoitusten alkua.

Pakolliset varusteet ovat ristikollinen kypärä, kaulasuojus, luistimet, hanskat ja maila. Kaksi kertaa voi olla mukana kokeilemassa ilmaiseksi,
sen jälkeen tulee päättää jatkaako ryhmässä. Jos pelaaja päättää jatkaa ryhmässä, kannattaa pelaajalle hankkia täysi jääkiekkovarustus.

Jääharjoitukset pidetään 1.9.2016-31.3.2017 maantaisin klo 18.15-19.05 ja lauantaisin klo 10.00-10.50 Hakion harjoitushallissa, osoite Kiekkoritarinkuja 5.

Kausimaksu koko kaudelta on 450 euroa sisältäen harjoitukset, Suomen jääkiekkoliiton pelipassin (sisältää Leijona-lehden) sekä harjoitus/pelipaidan lainaksi.

Lisätietoa www.sisuhockey.fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 7 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
sisu08: kokoonpano