Sami

Maksakaapa leirimaksut joukkueen tilille.
Fi91 4108 0011 0810 91 hinta on 100€/pelaaja ja 220€/aikuinen. Toimihenkilöillä on oma ohjeistus. Suoritukset viimeistään keskiviikkona 26.5

Sami

Moi infoo tulee, kun saadaan paketti kasaan. Kyyti on kaikille to 4.6 klo 13:00 Hakiolta. Meillä on yhdet ylääräiset kyynärit. En tiedä nyt juuri löytökamoista, mutta hommat järjestyy. Jos pitää hakea kotoa tai muuta järjestelyä niin soitelkaa 0407244082.

(poistettu pelaaja)

Terve,
Meidän kassi pohjalta löytyi tuntomerkkeihin sopiva kyynärsuojat, otetaan leirille mukaan
Tuomo Harju

Sami

Moi, Kesäharkat alkaa maanantaina 1.6 Luolajan koulun kentällä 18:00-19:30.
Mukaan kiekkomaila, sählymaila, tekniikkapallo ja oma juomapullo. Henk.koht. juomapullo pakollinen, muuta sälää pystytään kierrättämään ja käsidesit on firman puolesta. Ekojen harkkojen tarkoitus on ennenkaikkea poikkeusoloissa toimiminen. Saman viikon torstaina lähdemme leirille, jota varten käymme läpi liiton ja hallituksen ohjeistuksia harjoitteluun ja kokoontumiseen liittyviä juttuja. Saamme siihen mennessä myös ohjeet Kuortaneelta mm. ruokailuja varten. Pyrkimys on rajoittaa kaikki kokoontuminen omaan porukkaan. Opisto on luvannut järjestää jäävuorot siten, että ryhmien välisiltä kohtaamisilta vältytään. Koitamme siis toimia siten, ettei virus pääse mönkimään joukkoomme.
Ilmoittakaa pelurit matkaan mukaan. Tarkka pääluku olisi hyvä olla lähi aikoina selvillä. Kesäharkkojen jatkosta ilmoitellaan myöhemmin.
T. Sami 040 7244082

Sami

Morjens,
Leiri järjestetään kaikista maailman murheista huolimatta. Meillä on varaus voimassa kesäkuun 4.-7. päivä. Kesäkuun alku voi tulla vastaan liian aikaisin kaikkien rajoitusten kannalta, joten tein toisen varauksen 30.7-2.8 väliselle ajalle. Mikäli ei onnistu vielä silloinkaan niin sitten mennään perunannostolomalla. Olen kuitenkin varovaisen toiveikas vielä kesäkuun suhteen.

Valtteri

En usko että kesäkuussa vielä voi mennä,touko-kesäkuun vaiheessa on ennustettu suurin huippu pandemialle.

Sami

Ei maalailla piruja seinille eikä uskota muita kuin faktoja. Ennustaja ennustaa ja Sisu pelaa hokia sano..

Sami

Pelaajille 1. Pelin jälkeen ruokailu. Toimitsijoille kahvia ja kastettavaa

Reima

Laitoin kansioon sisuturnaus2019 tuon vastuut excel taulukon. sieltä poimikaa noita toimitsijavuoroja ja laittakaa tähän viestiketjuun vastauksia. muokkaan tuota exceliä sitten sitä mukaan

Reima

9.30 pojat hallille. Koppi1 on Sisun koppi. Vanhemmat varmistakaa tuo yllä oleva lista että olette itse paikalla nimetyssä tehtävässä. Jos et löydä nimeäsi listasta ota allekirjoittaneeseen hallilla yhteyttä niin katsotaan joku homma. Pelurit saavat kaksi ruokaa talon puolesta, mutta jotain välipalaa kannattaa laittaa kassiin. Kaikille talkoolaisille tarjolla jonkumoinen ruoka. Mikäli ruokia jää yli Sami kauhoo ne nopeimmille mukaan kotiin. Eli jos haluatte ylijäämä ruokia hyödyntää varatkaa jonkinlainen astia sille.

Reima

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille vanhemmille. Ilman teidän apua emme olisi tätä urakkaa saanut suoritettua. Saimme vierailta paljon kiitosta onnistuneesta kokonaisuudesta.
TV jojo reima